Byta fönsterbleck i Strängnäs, Sörmland & Stockholm

Att se till att dina fönsterbleck fungerar som de ska och är i gott skick är betydligt viktigare än vad många tror. Vi hjälper fastighetsägare, privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i bland annat Abborrberget, Eldsund, Petterstorp, Gorsinge och Malmköping. Att byta fönsterbleck och andra plåtdetaljer är bara två av tjänsterna vi utför.

Byten, montering och renovering av fönsterbleck

Fönsterbleck fyller alltså en viktigare funktion än att enbart vara dekorativa. Det viktigaste skälet till att de fungerar är att de leder bort vatten från fasaden. Vatten som annars letar sig in i karmen mellan fönstret och fasaden. Den fukten leder på sikt till att fastigheten drabbas av röta eller andra fuktskador.

Vi är experter på garneringsarbeten

Vi är en tak- och fasadfirma med eget plåtslageri. Det innebär att vi kan hjälpa till med det mesta inom byggnadsplåtslageri. Detta inkluderar till exempel byten av hängrännor och stuprör, taksäkerhet och annat plåtmontage. Du kan med andra ord höra av dig till oss och få en helhetslösning för olika typer av plåtarbeten som krävs på din fastighet.

Ta kontakt och få en gratis offert

Vad det kostar att byta fönsterbleck beror på hur många som behöver bytas, vad för typ av fasad och fönster det rör sig om och andra faktorer. Så kontakta oss och berätta så återkopplar vi så snabbt vi kan med en kostnadsfri offert till dig.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här