Byta garagetak i Strängnäs, Sörmland & Stockholm

Har du börjat ana en doft av mögel i ditt garage? Eller har färgen på takets insida blivit fläckig eller ändrat karaktär? Det kan vara tecken på att det är dags för ett takbyte. Kontakta oss och boka oss för en besiktning så tar vi fram den mest prisvärda lösningen för att återställa taket till toppskick.

Professionella och kostnadseffektiva takbyten i och runt Strängnäs

Du kan kontakta oss för att få hjälp med takbyte i vår hemort Strängnäs men även i orter i närområdet som Mariefred, Åkers Styckebruk, Gorsinge, Eldsund och Abborrberget. Det kan också vara värt att nämna att vi jobbat åt olika kunder så som privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Du betalar aldrig mer än du behöver med oss som takläggare

Genom åren är det många kunder som har kontaktat oss med förfrågningar om att utföra byten av garagetak. När vi väl har kommit ut på plats och kunnat undersöka taket ifråga har vi ganska snabbt kunnat konstatera att ett takbyte inte är nödvändigt. Det är ganska ofta så att det räcker med en renovering för att få samma resultat. Vi kommer alltid delge dig om vi tror att du kan spara pengar.

Hör av dig med dina frågor om takbyte

Ring eller skriv till oss och boka en kostnadsfri besiktning av ditt garagetak redan idag. Undvik merkostnader på grund av ökande renoveringsbehov på grund av att vänta för länge. Du får en offert helt gratis.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här