Byta panel & måla träfasad i Strängnäs, Sörmland & Stockholm

Träpaneler och fasader är i bästa fall både vackra att titta på och praktiska. Som alla andra typer av fasader drabbas de dock förr eller senare av problem, framför allt om de inte underhållits ordentligt. Vi hjälper kunder i till exempel Eskilstuna, Finninge, Slottsbrinken, Härad och Tingstuhöjden med byten och underhåll av träpaneler.

Drabbats av röta eller liknande? Då behöver du byta träpanel

Vi kan hjälpa dig renovera, byta eller laga din träpanel. Vi utför detta bland annat på fastigheter som villor, sommarstugor, hyreshus, fritidshus, garage, attefallshus, flerfamiljshus med mera. Med erfarenhet som omfattar stora och små entreprenadarbeten åt privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag är vi säkra på att kunna leverera goda resultat till dig.

Fasadmålning är en viktig del av fasadens skydd

Du kan även anlita oss som målerifirma. Färgen är också en viktig del i att skydda fasaden från problem med smuts, mossa och alger. Vi har expertlösningarna som ger din fasad ett så bra skydd som möjligt.

Hör av dig till en expert på panelbyten

Oavsett om du behöver måla om din träfasad eller byta panel kan du kontakta oss för att få en gratis offert. Vi återkopplar så snabbt vi kan (vanligtvis inom 48 timmar från att du hörde av dig).

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här