Installera solpaneler i Strängnäs, Sörmland & Stockholm

Att installera solpaneler är en bra affär på flera sätt och ännu bättre blir den med våra skräddarsydda kundlösningar. Vi hjälper dig i Strängnäs med omnejd, till exempel i Finninge, Eskilstuna, Härad, Slottsbrinken eller Tingstuhöjden med kompletta installationer av solcellsanläggningar.

Vi hjälper dig sätta ihop ett passande solcellspaket

Vill du sänka dina elkostnader, eller uppvärmningskostnader? Alldeles oavsett kommer solceller på taket vara en investering som kommer betala av sig. Olika tak har olika förutsättningar och vi hjälper dig mer än gärna att sätta ihop ett paket som passar för just dina önskemål och ditt tak.

Avdrag för grön teknik ger dig 50 % rabatt direkt på fakturan

Sedan 2019 finns ett nytt avdrag som på det stora hela fungerar ungefär på samma sätt som det klassiska ROT-avdraget. För dig som är privatkund och vill skaffa en solcellsanläggning innebär det att halva den initiala kostnaden dras av direkt på din faktura.

Prata solceller med oss

Vi kan svara på alla tänkbara frågor du har om hur mycket det kostar och vad det innebär att skaffa solceller på taket. Så kontakta oss redan idag så diskuterar vi hur mycket vi kan sänka dina elkostnader på sikt.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här