Frekvenshandel Solenergi & Batteri för Ellagring till Solcellsanläggning i Strängnäs, Sörmland & Stockholm

Vill du effektivisera din solcellsanläggning genom att lagra eller sälja överskottet? Vi erbjuder installation av batterier och balanstjänster så att du får en så smidig och automatiserad frekvenshandel som möjligt. Vårt mål är att göra det enkelt som möjligt för våra kunder och jobbar i Strängnäs med omnejd såsom Mariefred, Åkers Styckebruk, Eskilstuna, Malmköping, Sörmland & Stockholm. 

Moderna metoder och pålitliga installatörer

Vi är alltid måna om att göra hela installationsprocessen enkel för våra kunder. Vi hjälper dig med avtal, kontrakt och installation av både mjukvara och hårdvara. Vi sköter installationen, nätleverantören sköter frekvenshandeln och du behöver inte lyfta ett finger.

Tjänsten som ger dig mest pengar för solenergin

Det finns många fördelar med att använda sig av frekvenshandel. Du hjälper miljön och elnätet genom att ge nätleverantören tillgång till din överskottsenergi vid behov. Du som hushåll eller företag får förmånliga skattereduktioner och avdrag för el som du ändå inte använder. Våra pålitliga medarbetare hjälper dig att:

  • Ansluta din elproduktion till elnätet för gynnsam frekvenshandel
  • Installera batterilagring, säkert och noggrant
  • Sköta både de praktiska och administrativa i processen

Rot-avdrag och grönt avdrag

För många av våra tjänster gäller grönt avdrag och/eller rot-avdrag. Det kan innebära kraftiga besparingar för dig som kund vid installationen. Kontakta oss om du vill veta mer, eller har några andra funderingar kring solceller, batterilagring eller frekvenshandel.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här