Takbyte & omläggning tak i Strängnäs, Sörmland & Stockholm

Misstänker du att ditt tak behöver bytas ut? Eller vill du ha hjälp att lägga om ett tegel-, betong-, plåt- shingel- eller papptak? I oss har du en mångsidig takentreprenör som kan utföra alla typer av takläggning, renoveringsarbeten och renoveringar. Dessa utför vi på bland annat villor, fritidshus, radhus, hyreshus, flerfamiljsbostäder, kontorsfastigheter och mer därtill.

Skickligt utförd takentreprenad i Strängnäs med närområde

För att bara gå igenom några exempel har vi utfört taktarbeten åt kunder i till exempel Finninge, Härad, Abborrberget, Petterstorp och Malmköping. Dessa inkluderar bland annat företag och privatpersoner såväl som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Renovering, takmålning eller takbyte?

Bara för att ditt tak är väldigt slitet betyder inte det att det är nödvändigt med ett takbyte. Det är faktiskt inte alls ovanligt att mindre kostsamma och tidskrävande åtgärder som en takrenovering eller takmålning räcker. För våra kunders bästa gör vi alltid noggranna undersökningar av de tak vi ska jobba på, för att ta fram förslag på åtgärder som uppnår bästa möjliga resultat till lägsta möjliga kostnad.

Hör av dig så pratar vi takbyte

Du har möjligheten att boka oss för att inom kort komma och utföra en besiktning av ditt tak. Vi tar då fram förslag på åtgärder och sammanfattar dessa i en offert som du får kostnadsfritt. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här