Snöskottning & snöröjning tak i Strängnäs, Sörmland & Stockholm

Vi utför snöskottning på tak och andra tjänster inom taksäkerhet så som montage av stegar, bryggor, snörasskydd med mera. Vår rekommendation, om du har en fastighet med ett tak som riskerar att släppa ner snö och istappar, är att du hör av dig till oss för att få en kostnadsfri offert för ett avtal om avrop för snöröjning av tak.

Vi skottar snö och tar bort istappar

Vi erbjuder våra tjänster inom taksäkerhet för fastigheter som bostadsrättsföreningar, flerbostadshus, brf, föreningar, industritak med flera. Hittills under vår verksamma tid har vi gjort detta åt kunder i bland annat Tosterö, Vannesta, Eldsundsviken, Västra Åkerby och Sundby park.

Säker takskottning med avtal om avrop

Om du skaffar ett avtal om avrop med oss så får du ett heltäckande skydd mot de skador som kan uppstå på och runt ditt tak i samband med snöfall. Det handlar dels om riskerna med snö och istappar som faller ned men också snö som blir kvar på taket och riskerar att leda till fuktskador.

Hör av dig till oss redan idag

Vänta inte till snösäsongen är ett faktum. Var förberedd genom att kontakta oss. Vi kan ge dig en kostnadsfri offert för avtal om avrop såväl som för andra typer av säkerhetsanordningar för tak. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här